СЛЕД ЩАСТЛИВИЯ КРАЙ

Четвъртата част от сагата “След” започва там, където приключи “След падането” – на сватбата на майката на Хардин в Лондон. И докато Хардин решава да се изправи очи в очи с миналото си, Теса се връща в Сиатъл. Там тя се сблъсква с трагедия, която води до труден, променящ живота ѝ избор.

Хардин иска да помогне на Теса, но е толкова зает да се бори със собствените си демони, че в крайна сметка я отблъсква. Разкритията за баща му напълно разпукват непроницаемата му фасада и Теса не е сигурна дали може да го спаси, без да се жертва. Тя разчита на помощта на приятели като Ландън и осъзнава, че за да продължи напред, трябва да се бори първо за себе си. Научава и новини за здравето си и обмисля да се премести в Ню Йорк. Междувременно Хардин се връща и ѝ казва колко много означава тя за него, но вероятно е твърде късно…

Теса вече не е сладкото, доверчиво момиче, което е била в началото, и прекрасно съзнава коя е и от какво се нуждае. Когато са заедно с Хардин, страстта им е неоспорима, но заслужава ли си да се бори за любовта им? И на каква цена? Изненадващо развитие в последните минути на филма насочва връзката им в съвсем нова посока.

Режисиран от Кастил Ландън и базиран на бестселъра на Анна Тод, “След щастливия край” е четвъртият филм от поредицата с участието на Джоузефин Лангфърд и Хиро Файнс Тифин.

ТРИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ КОПЕЖ

Д-р Алития Бини (Тилда Суинтън) е доволна от живота и гледа на света със здравомислещ скептицизъм.

Един ден среща джин (Идрис Елба), който предлага да ѝ изпълни три желания в замяна на свободата си.

Тя обаче е нащрек, тъй като е чувала безброй предупредителни истории за мечти, в които все нещо се обърква.

Налага се джинът да я увещава, разказвайки ѝ фантастични случки от миналото си, и в крайна сметка успява да я убеди. Следва желание, което изненадва и двамата…

До последния каприз